Chiftelute din cartofi


 Ingrediente:
 6 cartofi
5 catei de usturoi pisati
2 felii paine neagra (sau alba)
1 lingura faina
1 lingura ulei
1 lingurita sare( pentru copii sub 1 an, nu se pune sare)
1 legatura patrunjel verde tocat fin





Preparare:
Cartofii se fierb in coaja 15 minute. Dupa ce se racesc, se curata si se rad pe razatoarea mica sau se dau prin presa de cartofi. Painea se pune la inmuiat, se scurge bine si se faramiteaza. Se pun toate ingredientele intr-un castron, se amesteca bine si se iau cu lingura chiftelute care se aseaza in tava pentru cuptor. Se da tava la cuptorul incalzit in prealabil si se coc la foc potrivit -170-180 Grade.
Dupa 15 minute se intorc si pe partea cealalta. Se servesc calde.

Noi am servit cu mancarica de morcovi -- reteta in curand pe blog!

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu