Cartofi copti cu branza

Ingrediente :

2 Cartofi dulci
500 ml lapte formula
2 linguri iaurt natural
1 lingura de smantana slaba
o lingura de ulei de masilne
cateva frunze de patrujel



Preparare:

Se prepara 500ml de lapte , dupa indicatiile de pe cutie.
Se pune laptele la incalizit , iar cand este fierbinte se adauga iaurtul si smantana.
Se lasa se se raceasca , apoi se strecoara , obtinandu-se astfel o branzica de casa dulceaga.
Cartofii se spala , se usuca si se pun la cuptor in coaja
Se incearca cu furculita . Atunci cand aceasta patrunde usor in miezul cartofului , este semn ca sunt numai buni de mancat.
Dupa ce s-au racit un pic, cartofii se curata de coaja si se paseaza cu mixerul.
Se adauga branzica de casa si se amesteca in continuare.
Pentru omogenizare se pune putin ulei de masline.
La final se adauga patrujelul tocat marunt.


Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu