Pireu portocaliu de legume
Se scoate din camara :
1 morcov,
1 cartof dulce
1 dovlecel
1 pastarnac
1 lingura ulei de folarea soarelui presat la rece sau ulei de masiline extra virgin sau puteti folosii un pic de unt.
Curatam legumele de coaja , le taiem marunt si le punem la fiert in apa , sau la abur. Pastram putina apa, in care au fiert.Pasam legumele cu ce avem prin bucatarie, blender, tocator de legume . In lipsa acestor ustensile le pisam cu furculita. Adaugam putin cate putin apa in care au fiert amestecam pana devine o pasta, apoi adaugam uleiul. Mai amestecam un pic ... si gata este macarica.
Acest pireu este dulceag de la cartoful dulce si pastarnac, iar la noi a fost un succes garantat.
Optional se poate adauga : sare , carne , peste, galbenus de ou sau oul intreg (in functie de varsta bebelusului)
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu